A la carte
klik hier voor de kaart
Weekmenu
Gegrilde St. Jacobsnootjes met gebakken bloemkool
Dorade met spaghetti van groentjes, polenta kroketjes en een zachte curry saus
Koffie of thee
met huisgemaakte lekkernijen
39 €
Menu Gullegember
55 €
één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2)
aangepaste wijnen: 20 €
Menu Gullegember
70 €
twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)
aangepaste wijnen: 25 €
Menu Gullegember
85 €
drie voorgerechten
aangepaste wijnen: 30 €
Menu Gullegember
vanaf 2 november
VOORGERECHT 1
Noorse zalm "Gravad lax" met aardpeer, sinaasappel en pancetta
VOORGERECHT 2
St. Jacobsnoot met knolselder, vanille en hazelnoot
VOORGERECHT 3
Filet van bosduif met ganzenlever, appel en calvados
HOOFDGERECHT
Hertenkalf met risotto van tarwe en wintergroentjes
suggestie vis
DESSERT
Trio van kaas
of
Trio van sorbet
of
Crème brûlée, sorbet van passievrucht en mango, chocolademousse
ook mogelijk met BOB-formule
klein glaasje van de aangepaste wijnen - 10 € / 15 € / 20 €
of
alcoholvrije wijnen
open op donderdag en vrijdag (middag & avond), zaterdagavond en zondagmiddag
gesloten op maandag - dinsdag - woensdag
voor groepen wel mogelijk op aanvraag