A la carte
klik hier voor de kaart

Weekmenu

Gegrilde St. Jacobsnootjes met gebakken bloemkool 


Dorade met spaghetti van groentjes, polenta kroketjes             en een zachte curry saus  


Koffie of thee

met huisgemaakte lekkernijen

39 €

Menu Gullegember
55 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2) 

aangepaste wijnen: 20 €


Menu Gullegember
70 €

twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)

aangepaste wijnen: 25 €


Menu Gullegember
85 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen: 30 €



Menu Gullegember

vanaf 2 november


VOORGERECHT 1
Noorse zalm "Gravad lax" met aardpeer, sinaasappel en pancetta


VOORGERECHT 2

St. Jacobsnoot met knolselder, vanille en hazelnoot


VOORGERECHT 3

Filet van bosduif met ganzenlever, appel en calvados


HOOFDGERECHT

Hertenkalf met risotto van tarwe en wintergroentjes

suggestie vis


DESSERT

Trio van kaas

of

Trio van sorbet

of

Crème brûlée, sorbet van passievrucht en mango, chocolademousse














ook mogelijk met BOB-formule
klein glaasje van de aangepaste wijnen - 10 € / 15 € / 20 €
of

alcoholvrije wijnen