A la carte
klik hier voor de kaart

Weekmenu 

St-Jacobsnoot - spek- prei -      witte wijnsaus

***

      Sliptong- grijze garnaaltjes - sinaasappel  - krielaardappel



39 €

Menu Gullegember 1
58 €

één voorgerecht
(keuze uit voorgerecht 1 of 2) 

aangepaste wijnen: 20 €


Menu Gullegember 2
73 €

twee voorgerechten
(voorgerecht 1 & 2)

aangepaste wijnen: 25 €


Menu Gullegember 3
88 €

drie voorgerechten

aangepaste wijnen: 30 €



 Menu Gullegember

menu september-oktober


VOORGERECHT 1
Tartaar van tonijn - komkommer - sorbet granny smith


VOORGERECHT 2

Buikspek - grijze garnaaltjes - pompoen


VOORGERECHT 3

Bosduif - ganzenlever - witloof


HOOFDGERECHT

Kabeljauw - haasjes en wang - tomaat - tempura van pijpajuin of suggestie vlees


DESSERT

Trio van kaas
of

Trio van sorbet

of

Roomijs van gezouten karamel - peer - chocolade - hazelnoot